Peisaj de iarna

12:53

              Abia astept sa vin iarna in adevaratul sens al cuvantului! Sa vad casutele in zapada, fumul iesind pe cos, sa stau in casa la caldura si sa urmaresc fulgii de nea.... 
              Cu gandul la un superb peisaj de iarna nocturn am pregatit un set minunat pentru Craciun. Fie ca vrei sa iti asortezi natura la vestimentatie printr-o brosa, fie ca vrei sa o poftesti la tine in casa, aceste minunate pernute sigur te vor ajuta.
              Astfel, am creat o brosa din fetru pe care am aplicat manual un meisaj de iarna cu fulgi mari de nea pictati si putin sclipici. Brosa are aproximativ 5cm diametru si se prinde cu ac pentru brosa.
          Din aceeasi serie face parte si setul de 2 globulete cu acelasi peisaj cu casuta si bradut in zapada. Ornamentele sunt alcatuite integral din fetru, au aproximativ 5cm diametru si se agata in bradut cu ajutorul unei panglici de satin rosu.

  • Brosa "Peisaj de iarna"- 12 lei... VANDUTA
  • Set de 2 globulete "Peisaj de iarna"- 20 lei

You Might Also Like

1 comentarii

Este posibil ca unele produse sa fie vandute si sa nu fie scoase din stocul de pe blog. Pentru o imagine reala a stocului de produse, va rog consultati magazinul Buburuza cu ghetute de pe Breslo.

Recent posts

Popular Posts