Iata vine Mos Craciun

09:43

Pentru astazi v-am pregatit o serie de globulete cu cele mai insemnate simboluri ale iernii: Mos Craciun si Omul de zapada pe are toti speram sa il facem anul acesta. 
  • Little Santa &Snowman- 18 lei   
Primul set de globulete este format dintr-un omulet de zapada mic si pufos, cu nasuc portocaliu si ochi din margele. S-a gatit cu un fular pentru ca spera sa prinda si zapada de Craciun si ii va fi tare frig daca nu e tinut la caldurica in brad si cu sclipici din tinutul zapezilor pentru a se potrivi perfect cu luminitele. Alaturi de el sta voios un Mos cu caciula luuunga si barba alba, cu mustati pufoase si ochi migdalati.  
Dimensiuni:
- omulet- 2.5 cm lungime si 1.5cm latime ( 7cm lungime cu tot cu snurul alb)
- mos- 7cm lungime si 2.5cm latime ( 14cm lungime cu tot cu snurul alb )  •  Globulet Mos Batran- 12 lei
Un alt globulet pentru pus in brad este un Mosulet simpatic crosetat in culorile specifice cu o caciula trasa usor pe ochi, cu un nas mare si pufos si bineinteles cu mustati lungi si albe. Ochii sunt mobili, asa ca sa nu va mirati daca mosul din cauza batranetii se mai uita si crucis.
Dimensiune:
- aproximativ 8cm lungime si 7 cm latime in zona barbii ( 16cm lungime cu tot cu snuruletul alb)


  • Globulet Mos cu barba deasa- 12 lei 
Ultimul globulet de astazi este un alt mosulet crosetat din fir alb si rosu, cu ciucuras in varful caciulitei si cu barba deasa si creata. Din cauza batranetii are nasul mare si pufos si sa ii scuzati privirea usor pierduta. Ah, am uitat sa va spun ca din cauza frigului si a emotiilor s-a cam inrosit putin la fata.
Dimensiiune:
-aproximativ 7cm lungime si 7cm latime pana in varful ciucurasului ( 15cm lungime cu tot cu snuruletul alb)

You Might Also Like

0 comentarii

Este posibil ca unele produse sa fie vandute si sa nu fie scoase din stocul de pe blog. Pentru o imagine reala a stocului de produse, va rog consultati magazinul Buburuza cu ghetute de pe Breslo.

Recent posts

Popular Posts