3 Seturi de globulete

10:49

              Asa cum v-am anuntat deja, Buburuza cu ghetute v-a pregatit pentru aceasta iarna o serie de decoratiuni pentru bradut. Sunt micute, vesele si foarte colorate, intr-un cuvant perfecte pentru un Craciun de poveste. De asemenea ele pot decora fie bradutul vostru, fie pe al unei persoane dragi pentru ca vor veni ambalate special pentru Craciun.
Primele 2 seturi pe care vi le prezint astazi sunt realizate din fetru pe care am pictat un mosulet si un om de zapada si doua briose dragalase. Pictura este realizata cu acuarele speciale pentru textil. Globuletele au aproxmativ 5 cm diametru si masoara aproximativ 10 cm cu tot cu agatatoarea din panglica de satin alb.
Cel de-al treilea set este alcatuit din doua briose cu zmeura si cireasa in varf realizate integral din fetru si panglica roz pentru prindere. Briosele pufoase masoara aproximativ 6cm lungime si 5cm latime ( 11cm lungime cu tot cu snur).
  • Globulete bleu Santa & Snowman - 18 lei (setul)
  •  Globulete roz/bleu Sweet cupcakes- 12 lei (setul)
  •  Globulete Raspberry cupcakes- 15 lei (setul)

You Might Also Like

0 comentarii

Este posibil ca unele produse sa fie vandute si sa nu fie scoase din stocul de pe blog. Pentru o imagine reala a stocului de produse, va rog consultati magazinul Buburuza cu ghetute de pe Breslo.

Recent posts

Popular Posts